Silkes | virtuaalitalli | a sim-game stable
Silkes - virtuaalitalli

Tervetuloa

Silkes on pieni yksityistalli (virtuaalitalli) mahdollisesti maailman täydellisimmällä saarella, josta voit lukea lisää esittelysivulta. Mainitsemisen arvoista lienee kuitenkin, että usein aurinkoisen sään hellimä saari tarjoaa kävijöilleen mahdollisuuden nauttia monipuolisesta luonnosta ja leppoisan ystävällisestä ilmapiiristä.

Silkes on saaren ainoa talli, perustettu kesällä 2015, ja majoittaa yhteensä 10 hevosta eri omistajilta. Tapahtumia ja toimintaa Silkesissä järjestetään siihen löytyvän ajan ja resurssien puitteissa: aika näyttää, mihin suuntaan talli toimintansa osalta ajautuu. Mahdollisuuksia löytyy kuitenkin koko saaren kattavista maisemavaelluksista valmennuksiin ja työhevoskilpailuista maastoeste- ja koulukilpailuihin.

Yksityiseksi?

Tällä hetkellä tallin toiminta on (edelleen...) vasta aluillaan, eikä karsinapaikkoja varsinaisesti tyrkytetä potentiaalisille asiakkaille, eli kelle tahansa virtuaalihevosen omistajalle. Suuria päätöksiä tai edes suunnitelmiakaan ei yksityistoiminnan suhteen ole tehty: sopivien kuukausivuokrienkin määrät ovat vähintäänkin hämärän peitossa. Mikäli kuitenkin joka tapauksessa välttämättä haluaisit majoittaa hummasi Silkesiin, onnistuu se varmasti! Lähetä vain sähköpostia osoitteeseen tuulevirtuaali@gmail.com ja kerro välttämättömät tiedot hevosestasi, kuten sivujen osoite, ja perustele myös mieluusti (mutta ei pakollisesti) vähän miksi juuri keskeneräinen Silkes asuinpaikkana kiinnostaa. Sähköpostiin vastataan kun ehditään! :)

"Emme voi tarjota hevossolariumia, maneesia tai lattialämmityksellä varustettua tallikäytävää, mutta kuitenkin asuinpaikaksi hyvin toimivan, perusvarustetun tallin iloisella ilmapiirillä."

Miellyttävää vierailua saarella ja tallilla toivottaa tallin omistajatar,

Tuule, VRL-00408 (ent. Amar)

Tallilla tapahtuu


Käy ihmeessä peukuttamassa!

Hyödyllisiä linkkejä

Virtuaalinen ratsastajainliitto
Virtuaaliwiki
Keskusta-keskustelufoorumi

/ e-mail / vieraskirja / © Tuule - ilman lupaa kopioiminen on rikos! | Silkes on virtuaalitalli | Silkes is a sim-game stable